Rubriky

Nejnovější

Nový začátek? ...

13. 10. 2015 10:01
Rubrika: Nezařazené

Dlouho jsem nic nenapsala. Abych řekla pravdu, neměla jsem potřebu a ani čas:) Od posledního článku se můj život převrátil vzhůru nohama... A to doslova. 

Za tento uplnulý rok se stalo mnoho důležitých věcí, které určitým způsobem změnily můj život. A o tu nejdůležitější bych se s vámi teď ráda podělila. 

Budu se totiž vdávat!

Jak? Proč? Kdy? Co?

Tyto otázky si také stále dokola pokládám, ale je to pravda. Vážně jsem byla mým úžasným milým přítelem požádána o ruku. :)

Když jsme spolu začali chodit, řekli jsme si hned na začátku, že bychom chtěli zjistit, zda máme být spolu a poté, co si to ujasníme, náš vztah směřovat k manželství.

Začali jsme pilně pracovat.

Četli jsme spolu různé knihy na témata partnerství a manželství a diskutovali jsme nad jednotlivými kapitolami. Rozhodli jsme se, že o ten "náš" vztah stojíme a že o něj chceme bojovat.Ze začátku to bylo jednoduché, zjistili jsme, že na mnoho věcí máme velmi podobný názor a v těch chvílích, kdy jsme se rozcházeli, jsme vymysleli řešení, které bude vyhovující pro obě strany. Diskutovali jsme a připravovali jsme si záchytné body pro případné budoucí hádky a nedorozumění. Nestalo se nic jiného, než že časem dorazily, ale myslím, že hlavně díky tomu, že jsme na tom od samého začátku "pracovali", jsme je zatím vždycky ustáli. 

A teď se opravdu začíná dít to, na co jsme se připravovali.

Byla jsem požádana o ruku.

Jestli si někdo myslí, že oznamování rodičům, že chcete odejít z jejich domu s někým "cizím", je nějak jednoduché, tak to je přesně naopak. Bohužel jsme si vybrali špatný čas a rodiče byli unavení po dlouhém cestování. Naše oznámení je překvapilo. Čekali, že to bude trvat ještě trochu déle. Že se alespoň nejdříve ožení můj starší bratr, než se já budu vdávat. Ale souhlasili a dnes už přípravy na svatbu běží v plném proudu. 

Jsem doopravdy štastná. A i když to je občas těžké a hodněkrát to ještě těžké bude, tak se opravdu těším na život vedle nejlepšího muže na světě. :) 

Zobrazeno 576×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková